Veïns

S’ha d’insistir que l’escala és de tota la comunitat, i que les escombraries que s’hi deixen durant el dia representen una falta de respecte per tots els altres propietaris. I un abús.

 

No és el primer cop que us haig de fer aquest recordatori, però sí que haurà de ser, pel bé de tots, l’últim, ja que si es reitera aquesta conducta, o d’altres de similars que ja han estat denunciades pels veïns...

 

 

 

Ajuntament

... són molts els socis que han estat víctimes de robatoris i danys en els seus vehicles. I són molts els que ho han denunciat i jo mateix, com a president i també com a víctima, us he fet arribar còpies de les denúncies i altres escrits, com aquest, per demanar-vos suport i una mica de vigilància.

 

No es tracta, com sembla ser que afirmen alguns dels membres de l’equip de govern, d’establir una xarxa de seguretat privada amb mitjans públics. Això, que tant interessa a la premsa i que, és notori, sí que s’ha produït en altres circumstàncies i amb altres protagonistes, no és el que nosaltres pretenem.

 

El que pretenem és que, un o dos cops al dia (parlem d’una franja horària de sis hores!), s’hi acosti algun cotxe policial o algun agent uniformat, a veure si la sensació d’impunitat absoluta que tenen aquests delinqüents disminueix una mica.

 

Hem arribat a un punt en què només veiem dues opcions: deixar de fer esport  -cosa del tot impensable-, o fer-nos-en càrrec directament, cosa que, atès l’estat d’ànim...