Personal

... no oblidaré mai com em vas ajudar i, sobretot, que ho vas fer simplement per bona fe, perquè ets PERSONA, així, amb majúscules.

 

Per això vull prevenir-te: aquest personatge és un mal bitxo, sense escrúpols, interessat, mentider... i com que la teva amistat i la teva generositat solen ser incondicionals, resultes molt temptadora. Per no parlar d’altres temptacions si, com espero, tampoc has canviat físicament, perquè imagino que no has canviat. Perquè hi ha valors que no s’haurien de perdre... i tu vals massa.

 

Tornant al voltor d’esperit ennegrit, no tinc proves –en sentit material- del que et dic, però conec experiències que et puc explicar i, particularment, n’hi ha un parell que les conec de primera mà, perquè les he viscudes de ben prop.

 

 

Trobada d'amics

per recordar-vos a totes i a tots, suposats “monarques dels cims”, que qui vulgui una còpia del DVD té dues opcions: 

 

assistir a la presentació mundial del proper divendres dia 13 –ja t’hi kkgg!-, a les 21.00 hores -en primera convocatòria i a les 21.01 en última-,

 

o bé descarregar-se les escenes en què participa només ell o ella de la secció porca de Youtube!

 

La presentació, com tots i totes sabeu i com, tot i així, cal recordar-vos cada vegada que hem de preparar una sortida o que fem el balanç de la darrera, es farà al Palau de Congressos de les Activitats Extremes de Muntanya.

 

O sigui, a la pizzeria de Maria i Totxo –que, molta pizzeria, molta pizzeria, però a la muntanya només mengen barretes... amaters, que són uns amaters!

 

En l’aspecte individual, i seguint un estricte ordre alfabètic, començarem per Jennifer...

 

(Que no, Artur, que no: com pots pensar que començo per Jennifer i no per tu perquè ella està molt bona? Però com que li agrada tant menjar dolços...

ah, que no es diuen “alfabètics”? Diabètics?

Mira, pocagràcia seràs tu i, en tot cas,  t’aguantes i t’esperes: total, encara no portaves mitja hora i se t’havia trencat un cordó de la bota i...